Monas Städ

Skinande rent sedan 1987!

Monas Transport

Från A till B sedan 1987!

Monas Städ

Skinande rent sedan 1989!

Monas Transport

Från A till B sedan 1989!

Om våra transporttjänster

Vi flyttar allt från mindre lägenheter och kontor till större villor samt hela företag.
Vår personal har mångårig erfarenhet av alla typer av flyttar och de kringtjänster som kan bli aktuella vid en flytt. Självklart hjälper vi dig vid nermontering utav skåp, sängar, soffor mm. om så önskas. Vi har stor vana utav att flytta ömtåligt och värdefullt gods för klienter med höga krav.

Hos oss får du en personlig kontaktperson som ser till att våra tjänster genomförs professionellt och med hög servicegrad. Vid behov kan en av våra duktiga besiktningsmän stå till tjänst med tips om vad man bör tänka på för att förbereda flytten, så som packning mm.

Bohagsflytt

Vi kan hjälpa dig med av alla typer av flyttar och de kringtjänster som kan bli aktuella vid en flytt. Vi har stor vana utav att flytta ömtåligt och värdefullt gods för klienter med höga krav.

Regionalt bud

Vi hämtar och levererar alla dina snabba och mindre snabba paket lokalt på din ort och regionalt alla dagar i veckan.

Kontorsflytt

Låt oss hjälpa er med att göra det vi är bra på vid er kontorsflytt så att ni kan sköta er verksamhet utan uppehåll. Det är kostnadsbesparing.

Inom hela sverige

Vi har ett stort nätverk av fraktlösningar inom Sverige. Vi har både våra egna fordon men vi samarbetar dessutom med lokala fraktbolag och partners för att kunna erbjuda mer flexibla fraktlösningar.

Kontakta oss redan idag!

0723037139 / 0706720362

Offertförfrågan